L’Assemblea de l’Institut d’Estudis Penedesencs aprova la gestió de la Junta i aposta per projectes de recerca i divulgació penedesencs i la col·laboració amb els ajuntaments i els consells comarcals

27 de març de 2023



La nova junta de l'Institut d'Estudis Penedesencs


El diumenge 26 de març, l’Institut d’Estudis Penedesencs va celebrar la seva Assemblea anual de socis a l’Antiga Destil·leria de Calafell. Al llarg de l’Assemblea es va analitzar l’activitat desenvolupada per l’IEP i els seus comptes de l’any 2022 que van ser aprovats per unanimitat. Tal com va destacar la secretaria de l’entitat Teresa Sadurní: “l’any 2022 ha estat el de la recuperació de la presencialitat en l’activitat de l’IEP i la represa del contacte directe amb els socis a través de les seus.” La Tresorera Àngels Parés va presentar el pressupost pel 2023 que se situa en els 53.800 € i que també va ser aprovat.

Per la seva part, el president Ramon Arnabat va presentar les línies d’actuació de l’IEP pel 2023: millorar la comunicació amb els socis, augmentar les activitats presencials, dinamitzar les Seccions, organitzar les XXX Jornades d’Estudis Penedesencs sobre L’associacionisme cultural: ahir, avui i demà, augmentar els convenis i projectes amb els ajuntaments, consells comarcals i empreses i la digitalització del Fons bibliogràfic de l’entitat. Finalment, va fer una crida “pel rejoveniment de l’entitat amb la incorporació de joves com a nous socis i en les seccions”, a la qual cosa vol contribuir el Pla de Comunicació que s’està preparant.

L’Assemblea va procedir a l’elecció de dos nous joves vocals: Maria Peña i Carlos Moruno, que substituiran a Adriana Rivas i Lluís Hill, als quals l’assemblea agraí la seva tasca. I, finalment, l’IEP va reconèixer la tasca de recerca i difusió de la cultura i el patrimoni penedesencs als Amics del patrimoni de Calafell i al professor Joan Santacana Mestre.

En finalitzar l’Assemblea es va fer una visita a l’Antiga Destil·leria i en finalitzar, un aperitiu.

Penedès, 27 de març de 2022





Un moment de l'assemblea 2023




Tot visitant l'Antiga Destil·leria de Calafell

L’Assemblea de l’Institut d’Estudis Penedesencs aprova la gestió de la Junta i aposta per projectes de recerca i divulgació penedesencs i la col·laboració amb els ajuntaments i els consells comarcals