Free cookie consent management tool by TermsFeed



Visita comentada a la nova Biblioteca Museu Víctor Balaguer per a socis de l'IEP
19 d'octubre 2024
17:15 hores
Biblioteca Museu Víctor Balaguer - Vilanova i la Geltrú




La Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú ha tornat a obrir les portes després d'una llarga intervenció que ha durat més de dos anys i coincidint amb la commemoració del Bicentenari del naixement de Víctor Balaguer i els cent quaranta anys de la inauguració de la Biblioteca Museu que va llegar a la ciutat..


Per tal de conèixer la nova Biblioteca Museu Víctor Balaguer, l'Institut d'Estudis Penedesencs ha programat una visita exclusiva i gratuïta per als socis i acompanyants pel pròxim dissabte 19 d'octubre a les 17:15 h.


Els socis i acompanyants que vulguin participar de la visita han d'inscriure's prèviament donant els noms dels assistents a la visita a l'adreça: sortides@iepenedesencs.org.

Millores museogràfiques

Pel que fa a les sales i espais s'han millorat alguns aspectes, tant museogràfics com tècnics. Així es pot apreciar una major divulgació de la figura de Víctor Balaguer amb un espai que explica el personatge. Un increment d'obres d'artistes de Vilanova i la Geltrú. També s'han fet agrupaments d'obres per guanyar espais i així poder-ne incorporar algunes que estaven al magatzem, amb l'objectiu d'augmentar l'interès de les col·leccions. Un exemple d'aquestes incorporacions són diverses pintures de dones que, fins ara, estaven desades. La revisió dels textos, per fer-los més entenedors i contextualitzats a la història de la institució i les col·leccions, una nova gràfica per ajudar a la interpretació, en tres idiomes, una nova il·luminació per ressaltar les peces, nous espais de descans.







Com arribar-hi:

Visita comentada a la nova Biblioteca Museu Víctor Balaguer per a socis de l'IEP




Properes activitats
17 d'octubre
2024
18:30
18 d'octubre
2024
19:30
19 d'octubre
2024
10:00
2a Mostra de llibres penedesencs
Vilafranca del Penedès