Presentació del Llibre: L’escultor de Déu

Dimecres, 14 de març de 2018

A les 7 de la tarda

Seu de l’Institut d’Estudis Penedesencs

Carrer Banys,11 РVilafranca del Pened̬s

Entrada lliure.

 

La presentació de l’obra anirà a càrrec de Josep Bosch, historiador medievalista i de l’autor, Vicenç Aguado, doctor en Dret; ambdós membres de l’Institut d’Estudis Penedesencs.
L’obra:

L’escultor de Déu és una novel·la històrica , que narrar les vicissituds d’un esclau grec, Jordi de Déu,  qui,  cercant la seva llibertat, va esdevenir un dels grans escultors del gòtic català.
És una obra que ha exigir una recerca molt exhaustiva per tal que cada detalls correspongués a l’època, des del vestuari al llenguatge passant pels símbols o les tradicions.
La història se situa en el segle XVI, un segle on es van dur a terme grans obres arquitectòniques i ens presenta a un personatge grec, cristià, que passa d’home lliure a esclau en ser capturat, però que va esdevenir un escultor clau de l’època.
El Penedès es part de l’entorn geogràfic on es situa l’acció

 
L’autor:

Vicenç Aguado i Cudolà, es professor titular de dret administratiu a la Universitat de Barcelona. Llicenciat en dret i Doctorar en Dret, (va obtenir-ne  premi extraordinari). Fins ara havia publicat obres lligades al dret. Aquesta és la seva primera novel·la.
El presentador:

Josep Bosch i Planas, és historiador, especialitzat en l’època medieval.  

 

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>