Dia internacional de l’Holocaust i de Prevenció de Crims Contra la Humanitat 2018
Dissabte 27 de gener

Dissabte 27 de gener
Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Peixateria
7 de la tarda

La commemoració del Dia Internacional a Vilanova i al Garraf, vol ser l’acte central a Catalunya de l’Amical de Mauthausen  i ser també un dels actes rellevants del país en record de tots els col·lectius de víctimes de l’Holocaust i  de memòria de la deportació republicana als camps nazis.

A Vilanova i al Garraf, aquest acte s’emmarca dins del Projecte Buchenwald. Un projecte que des del compromís de l’Amical i de l’ajuntament de Vilanova, te la implicació de moltes entitats, associacions i especialment dels centres educatius de la comarca , amb el suport del Comité Internacional de Buchenwald i Dora,  i el Memorial del Camp de Buchenwald, i  intenta recuperar i honorar la memòria i el paper dels deportats als camps nazis, però també i sobretot, sensibilitzar per la prevenció del feixisme i el racisme a casa nostra.

Per aquest emotiu acte, L’IEP hi participarà amb una ofrena floral  La previsió de la durada d’aquest acte es de 60 minuts.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>