Avui l’Institut Ramon Muntaner destaca les següents propostes per als socis del carnet RECERCAT

Us presentem els avantatges de tenir el carnet Recercat. Recordem als socis que poden passar a recollir-lo per Secretaria. I als que encara no han facilitat el seu DNÏ que passin a fer-ho, a més del carnet podran desgravar la quota de l’IEP a la declaració de renda. Recordeu que l’Institut ha estat declarat entitat d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya.

Avui, destaquem les següents propostes

 

 

www.irmu.org

 

 

 
 
La Temporada de Tardor del Palau de la Música Catalana es va obrir el passat mes d’octubre, amb l’inici dels següents cicles musicals:

Constel·lació Palau 100, Concerts Simfònics al Palau, Cicle Coral Orfeó Català, Cicle Cor de Cambra, Tardes al Palau, Liceu al Palau, Intèrprets Catalans, Concerts Familiars, Primer Palau, Orgue al Palau, Mestres de la guitarra, Música Antiga, Echo Rising Stars, ONCA, Bandautors, Palau 30′, Matinals al Palau i el Concert de Sant Esteve.

Recordeu que, identificant-vos a les taquilles del Palau de la Música amb el Carnet Recercat, obtindreu un 25% de descompte en els concerts programats.

Més informació

 
 
Els Vilars Rurals de SERHS disposen de tres hotels a Cardona, Arnes i Sant Hilari Sacalm, especialment destinats per a vacances familiars en un entorn rural.

Amb el carnet Recercat podreu gaudir d’un descompte del 10% en temporada baixa, excepte ponts i festius, en qualsevol tipus d’allotjament als vilars de Sant Hilari Sacalm, Arnes i Cardona.

 

Més informació

 
 
El Museu de la Vida Rural (MVR), localitzat a l’Espluga de Francolí, comprèn totes les característiques de la vida tradicional a les viles i pobles de Catalunya, fent especial esment a la pagesia com a element primordialment destacat del món rural. Conté un variat fons de peces en exposició permanent relacionades amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, les arts i oficis artesanals.

Als membres dels centres d’estudis amb el Carnet Recercat se’ls aplicarà la tarifa reduïda en l’entrada al museu i un descompte del 10% en la compra d’articles de la botiga del museu.

 

Més informació

 
Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>