S'allarga el termini per inscriure's al VII Seminari d'Història del Penedès

28 d'agost de 2023




Encara hi ha temps fins el 20 de setembre per inscriure comunicacions en el VII Seminari d'Història del Penedès, que en aquesta edició es vol dedicar a "L'associacionisme cultural al Penedès de l'època medieval fins a l'actualitat", i que es té previst es desenvolupi la tardor del 2023.

El propòsit del Seminari és donar a conèixer i reflexionar sobre la trajectòria històrica de l'associacionisme cultural al Penedès, detectant-ne els canvis i les continuïtats, així com les semblances i divergències amb la resta del país.

Es vol un període cronològicament molt ampli: des de l'edat mitjana fins a l'actualitat, i també una àmplia tipologia: entitats corals, d'estudis, d'esbarjo, d'instrucció, de ball, de teatre... com pel que fa a l'organització concreta: casals, ateneus, casinos, centres, cercles...

Les comunicacions poden versar sobre qualsevol temàtica relacionada amb l'associacionisme cultural: des de l'àmbit d'una entitat a la d'un municipi o d'una comarca, des de l'estudi d'una branca concreta a la d'un municipi concret.

Per conèixer les bases del Seminari podeu descarregar el tríptic adjunt. Animem a tothom a participar presentant comunicacions sobre l'associacionisme cultural al Penedès.



Veure l'arxiu adjunt: tríptic_VII_Seminari_Historia_IEP_2.pdf


S'allarga el termini per inscriure's al VII Seminari d'Història del Penedès