L’Institut Ramon Muntaner convoca la IX Beca Joan Veny

18 de juliol de 2023




L'Institut Ramon Muntaner. Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana, amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, convoca la IX Beca Joan Veny.

La Beca Joan Veny es concedeix a un projecte que estudiï qualsevol aspecte vinculat amb la variació lingüística del català i que sigui realitzat per un investigador o investigadors del món dels centres d'estudis o dels ateneus en un termini màxim de dos anys.

La beca s'atorga a un projecte de recerca que, d'una manera general, tingui com a objectiu l'estudi sobre bases empíriques de qualsevol aspecte vinculat amb la variació lingüística del català. En igualtat de condicions es valoraran preferentment treballs que s'orientin vers la intersecció entre variació i estandardització arreu dels territoris de parla catalana.

Entre altres criteris el jurat valorarà l'interès científic i el grau d'interès general i innovador de la proposta, la metodologia de treball, l'historial científic dels sol·licitants i la participació de centres d'estudis.

L'import total de la beca és de 6.000€.

Tothom que vulgui concórrer a la IX Beca Joan Veny pot presentar la seva proposta de treball fins el 30 d'octubre de 2023.

El jurat serà l'encarregat de resoldre la concessió de la beca, tenint en compte les propostes. El veredicte, que serà inapel.lable, es farà públic durant el mes de novembre de 2023. L'atorgament o la denegació de l'ajut es notificarà per escrit a les persones interessades en un termini de quinze dies des de la data de resolució.

Podeu consultar les bases completes de la convocatòria a l'enllaç següent: https://www.irmu.org/irmu/call/315 



Veure l'arxiu adjunt: bases_convocatoria-ix_joanveny_2023.pdf


L’Institut Ramon Muntaner convoca la IX Beca Joan Veny