Cursos de català per adults del Centre de Normalització Lingüística

31 d'agost de 2021




L'Institut d'Estudis Penedesencs és una entitat col·laboradora del Consorci per a la Normalització Lingüística, des d'on ens informen que s'ha obert un nou període de matriculació dels cursos de català per a adults.

L'oferta formativa que ofereix el CPNL inclou un ventall complet de cursos de català de nivells generals de llengua -d'acord amb el Marc europeu comú de referència-, i de cursos especialitzats per tractar qüestions concretes, com ara adquirir més fluïdesa oral a través de grups de conversa o conèixer recursos lingüístics en línia.

Els cursos s'ofereixen en modalitat presencial, semipresencial i en línia. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts.

El Consorci per la Normalització Lingüística volen animar als associats de l'IEP a participar com a voluntaris o aprenents al programa Voluntariat per la llengua.

El CPNL disposa d'un cercador que permet localitzar de manera senzilla el curs que més s'adeqüi a les pròpies necessitats. (http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/)

Cursos de català per adults del Centre de Normalització Lingüística