Darrer seminari d'estiu del projecte Riudebitlles

06 d'agost de 2021




Jorid Romeu Carol, membre associat de l'IEP i coordinador del projecte Riudebitlles, comunica que es tanca l'activitat d'aquest curs, oferint l'últim dels seminaris d'aquest estiu que es tira endavant en col·laboració amb El bosc de les idees. La natura en la mitologia es durà a terme el cap setmana del 27, 28 i 29 d'agost i serà conduït per la historiadora de l'art Mireia Rosich, directora de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer (museu-secció del Museu Nacional d’Art de Catalunya) i del Museu Romàntic Can Papiol, tots dos de Vilanova i la Geltrú.

La natura ha estat font de símbols i d’inspiració per a totes les mitologies. Muntanyes i arbres sagrats, flors amb simbologia oculta, animals de poder que acompanyen a les divinitats, criatures marines que han poblat l'imaginari dels països banyats pel mar. El mite ha relacionat sempre l'ésser humà amb el seu entorn. Ens endinsarem en aquest fascinant món a partir dels elements naturals que continuen presents en el nostra paisatge.
 
Us podeu inscriure al curs omplint aquest formulari i trobareu tota la informació sobre el seu funcionament a la web del projecte Riudebitlles.
 
Darrer seminari d'estiu del projecte Riudebitlles