L’Institut Ramon Muntaner convoca la VIII Beca Joan Veny

25 de juny de 2021




L'Institut Ramon Muntaner. Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, convoca la VIII Beca Joan Veny.

La Beca Joan Veny es concedeix a un projecte que estudiï qualsevol aspecte vinculat amb la variació lingüística del català i que sigui realitzat per un investigador o investigadors del món dels centres d'estudis en un termini màxim de dos anys. Entre altres criteris el jurat valorarà l'interès científic i el grau d'interès general i innovador de la proposta, la metodologia de treball, l'historial científic dels sol·licitants i la participació de centres d'estudis. En igualtat de condicions, es valoraran preferentment treballs que s'orientin vers la intersecció entre variació i estandardització arreu dels territoris de parla catalana.

L'import total de l'ajuda és de 6.000€.

Tothom que vulgui concórrer a la VIII Beca Joan Veny pot presentar la seva proposta de treball fins el 30 de setembre de 2021.

Podeu consultar les bases completes de la convocatòria a l'enllaç següent: https://www.irmu.org/irmu/call/256

 



Veure l'arxiu adjunt: VIII_BECA_JOAN VENY_2021.pdf


L’Institut Ramon Muntaner convoca la VIII Beca Joan Veny