Recercat 2021 - Tortosa (Avís finalització inscripció per assistir als actes presencial).

27 d'abril de 2021





De nou ens convoca, l'Institut Ramon Muntaner a viure intensament el Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, un veritable punt de trobada entre els centres i instituts d’estudis locals i comarcals o supracomarcal (com és el nostre cas) dels territoris de parla catalana.

Enguany, aquesta dissetena edició es realitzarà a Tortosa, Capital de la Cultura Catalana 2021, els dies 7, 8 i 9 de maig de 2021 i per la situació actual tindrà un format mixt, presencial i virtual.

Degut a la situació actual aquesta edició tindrà un format híbrid que combinarà la possibilitat de seguir les diverses activitats tant presencial com virtualment.

Carpa Firal: es transformarà en el cinquè número de l'app de l'IRMU sobre les publicacions dels centres d'estudis, on es podran trobar les novetats editorials dels centres d’estudis d'entre octubre de 2020 i març de 2021; les presentacions dels pòsters de projectes que han presentat els centres d'estudis i els ateneus; i visites virtuals a les exposicions que s'han programat per aquesta edició. L'IEP presenta un pòster dedicat a la Llengua del Penedès. 

Exposicions produïdes pels centres d'estudis, així com també es presentaran un recull d'audiovisuals durant el Mosaic Recercat dedicat a la memòria dels refugis antiaeris. També hi haurà un debat sobre el patrimoni des dels centres d'estudis. Per últim, el Mosaic Recercat ens donarà a conèixer els últims projectes que estan duent a terme els centres d'estudis locals i comarcals de parla catalana.

Durant la jornada també es durà a terme l'acte de lliurament de la dissetena edició dels Premis Recercat, el dissabte 7 de maig a les 19 hores a la sala petita del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa, el qual també serà retransmès en directe a través del canal de Youtube de l'IRMU

Qui estigui interessat en assistir-hi, pot inscriure-s'hi  a través d'aquest enllaç,  

Cal que envieu la butlleta d'inscripció degudament emplenada abans del 30 d'abril de 2021, per correu electrònic a l'adreça merce@irmu.org.


Podeu consultar tota la informació actualitzada a la secció sobre el Recercat al següent enllaç: https://www.irmu.org/projects/recercat


Enllaç per a la inscripció (límit 30 d'abril 2021)

Al peu trobareu el PDF amb el programa d'actes 



Veure l'arxiu adjunt: programa-de-la-17a-edicio-del-recercat-2021.pdf


Recercat 2021 - Tortosa (Avís finalització inscripció per assistir als actes presencial).