Presentació oficial de les XXVIII Jornades d'Estudis Penedesencs

24 d'octubre de 2020




Avui a les 19.00 hores podreu veure la presentació de les XXVIII Jornades d'Estudis Penedesencs, a través d'aquest web, del youtube i el facebook de l'IEP.

Com podreu anar veient en el transcurs d’aquestes activitats, són moltes les persones que han participat  per transmetre'ns els seus coneixements i experiències en el món de la pedra seca i de les altres tipologies d'arquitectura rural.

A més de les activitats que ja us anunciem tenim prevista la participació a la Setmana de la Pedra Seca i alguna altre novetat que esperem que sigui del vostre interès i de les que us informarem conforme es vagin apropant les dates de celebració.

Us agraïm per endavant la voluntat i la paciència per haver-vos d'adaptar a noves maneres de fer realitat les activitats. Vam optar per fer-ne ús de les noves tecnologies perquè era millor utilitzar-les que anar programant actes presencials i desprès trobar-nos que no es podien fer o que arriben a molt poques persones perquè la limitació d'assistents i els canvis en la situació sanitaria fan impossible plantejar-se-les com havíem fet fins abans d'arribar la COVID 19.

Tanmateix, un cop estiguem tots més acostumats a utilitzar les plataformes digitals per les trobades, col·loquis i ponències, podrem valorar millor el fet que a través d'aquests sistemes poden arribar a més persones i també que cadascú pot veure les activitats en el moment que s'estimi oportú i reveure-les si així ho volgués fer.

No hem renunciat als actes presencials i si s'hagués produït o és produís un canvi significatiu i es poguessin fer activitats presencials, utilitzaríem els dos sistemes per facilitar que quantes més persones puguin gaudir d'elles ho puguin fer.

Us animem a superar aquest repte que suposa incorporar aquests sistemes a les activitats i entre tots fer realitat unes jornades capaces de posar en valor el gran patrimoni material i immaterial que lligat a la pedra seca i l’arquitectura rural tradicional té el Penedès històric. 




Presentació oficial de les XXVIII Jornades d'Estudis Penedesencs