Novetat: edició en PDF del llibre "El Penedès al segle XIX"

03 de maig de 2020




Dins la línia de facilitar durant aquest complex període l’accés a publicacions d’interès realitzades per l’IEP, avui us publiquen en format PDF el llibre El Penedès al segle XIX

Es tracta d’un volum amb tres treballs claus per l'amplíssim conjunt de referències, dates i noms que aporten a la història del segle XIX al Penedès en els aspectes d'agricultura, indústria i comerç, història política i militar i moviment intel·lectual. Treball d'obligada consulta durant dècades pels historiadors va ser publicat en paper per l'IEP el 2010, compta amb un índex final que facilita la consulta.

Els estudis origen del llibre són el resultat d’una convocatòria realitzada el 1901 pel Centre Catalanista de Vilafranca, i que van publicar l’any 1902 i que duia per nom El Penadès en el sigle XIX.

Ara podreu llegir i descarregar-vos tant el llibre El Penedès al segle XX que l’IEP va editar el 2010, com els documents originals publicats el 1902,mantenint el text en el català pre-normatiu en que van ser escrits.

El llibre El Penedès al segle XIX va comptar amb la participació de Joan Solé Bordes, Raimon Soler Becerro i Ramon Arnabat i Mata.


Novetat: edició en PDF del llibre "El Penedès al segle XIX"