Convocatòria de les beques de la Fundació Josep Irla

20 de febrer de 2020




La Fundació Josep Irla, amb el suport de la Diputació de Tarragona, i en col·laboració amb l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià (Monestir de Poblet) i la Universitat Rovira i Virgili (Grup de Recerca Consolidat ISOCAC del Departament d’Història), convoca la Beca d’Estudis Històrics President Tarradellas 2020. Aquesta Beca, de caràcter anual, té com a objecte d’estudi el pensament, l’obra i la vida de la generació de republicans i republicanes vinculats a les comarques del Camp de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Veure tota la informació »

Bases »

 

La Fundació Josep Irla, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, convoca la Beca d’Estudis Històrics President Irla 2020. Aquesta Beca, de caràcter anual, té com a objecte d’estudi el pensament, l’obra i la vida de la generació de republicans gironins de la qual Josep Irla i Bosch, president de la Generalitat a l’exili, i fill de Sant Feliu de Guíxols, n’és la personalitat més destacada

Veure tota la informació »

Bases »

 

Per donar compliment a l’objectiu bàsic d’estimular l’estudi de la realitat política, econòmica, social i cultural dels Països Catalans, així com el seu pensament, la Fundació Josep Irla, en col·laboració amb Angle Editorial, convoca el PREMI D’ASSAIG IRLA 2020.

Veure tota la informació »

Bases »

 

Per donar compliment al seu objectiu d’“impulsar la recerca i la difusió històrica en l’àmbit de l’esquerra nacional dels Països Catalans”, la Fundació Josep Irla convoca, el Premi Irla de Recerca Històrica al Batxillerat 2020.

Veure tota la informació »

Bases »

Convocatòria de les beques de la Fundació Josep Irla