Calendari dels centres d'estudis 2020 de l'IRMU

21 de gener de 2020




Enguany, l' Institut  Ramon Muntaner ha tornat a editar el calendari dels centres d'estudis, en què s'inclouen les activitats organitzades per aquestes entitats que estan previstes per al 2020. També hi trobareu les activitats que, a hores d'ara, té programades l'Institut d'Estudis Penedesencs. 

En aquesta ocasió, el calendari està dedicat als "pobles abandonats" i s'emmarca en el projecte "Pobles abandonats. Una herència universal per al coneixement i desenvolupament del territori" liderat per l'Institut Ramon Muntaner i la Universitat Autònoma de Barcelona que en un període de tres anys estudiarà el fenomen del despoblament als diferents territoris de parla catalana. D'aquesta manera, el calendari s'il.lustra amb fotografies dediferents pobles abandonats . 

Entre aquestes imatges trobareu el poble de Jafre o Jafra al Garraf del fons fotogràfic de Vicenç Carbonell, conservat a l'Arxiu Comarcal del Garraf. 

L'IEP celebrarà el proper 28 de març a Olivella la XVI Trobada de Centres d'Estudis i Recerca del Penedès, dedicada a pobles abandonats, on Jafre serà un dels protagonistes. 

Podeu consultar-ne el pdf el calendari IRMU 2020. 



Veure l'arxiu adjunt: calendari2020irmu.pdf
Descarregueu el calendari IRMU 2020

Calendari dels centres d'estudis 2020 de l'IRMU