Crònica de la reunió del 15 de setembre de 2015 als Monjos

Publicat el 27 de setembre de 2017

El Grup s’agrupà en una espaiosa sala preparada per Àngels Gutiérrez en el vestíbul del primer pis de la Masia Mas Catarro.

Excusà la seva presència el regidor de cultura Andreu Clemente, el qual estigué representat per tres estudiosos del municipi: l’actiu excursionista Toni Inglada Queralt i els avis Josep Palau Sendra i Antoni Berné Goixart, el primer dels quals és un solitari i experimentat caminaire.

En una comunicació posterior a la reunió, el regidor ens ha dit que estan molt interessats en la temàtica toponímia i desitgen col·laborar en el projecte.

Per part nostra comparegueren els companys que representen els municipis penedesencs de Vilanova i la Geltrú/Olivella, Bellvei, la Bisbal/el Montmell, Sitges, Sant Sadurní/Subirats, Santa Oliva, El Pla del Penedès i Vilafranca del Penedès. Excusaren la seva presència Josep Estalella, Jaume Pardo i Josep Segura de Torrelles de Foix, com també l’amic Joan Latorre de Santa Oliva. En aquesta ocasió tinguérem la visita del jove Moisés Viadiu de les Cabanyes, un jove promesa en història.

En Lluís Tetas ens portà una mostra dels noms de lloc de Vilafranca del Penedès, llibre que sens dubte sortirà publicat l’any vinent.

Es pensa fer la propera trobada a Sant Pau d’Ordal. Serà el dia 15 de desembre en el lloc que aportunament serà comunicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *