Free cookie consent management tool by TermsFeed L'IEP a Ràdio Vilafranca



L'IEP a Ràdio Vilafranca

19 d'octubre de 2020



Programa emès a Ràdio Vilafranca el 20 d'octubre de 2020.

Amb la presència de la presidenta d’Àngels Travé. Es comenta que s'ha aturat l'atenció presencial mentre durin les restriccions per la Covid. Cal reinventar propostes i potencial les activitats online. Es faran una sèrie d'actes en streaming, que posteriorment es penjaran a les xarxes de l’IEP.

El divendres 23 d'octubre s'inaugurarà l'exposició itinerant «Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya», a la sala d'exposicions del Centre Cívic de la Societat de Bonastre. L’IEP pot portar aquesta exposició al formar part de l'Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial.

Es projectaran un conjunt de sis documentals sobre la pedra seca a la Vegueria del Penedès, dins de la desena Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic de Catalunya. Posteriorment a cada documental hi haurà un col·loqui a través de la plataforma Zoom. El prime documental serà sobre «La pedra seca al Baix Penedès», el diumenge 25 d'octubre a les 11 del matí, seguit d'un col·loqui, mitja hora més tard, sobre «La importància econòmica i productiva de la pedra seca» També hi haurà, dins de les Jornades de l'IEP, un seguit de ponències, també online a través de la plataforma Zoom. Tothom qui vulgui assistir als col·loquis o a les ponències, sols cal que entri al web de l'Institut d'Estudis Penedesencs i ompli el formulari tot sol·licitant-ho.